Quoratio KYC

Quoratio KYC, onderdeel van de Quoratio Groep, voorziet financiële instellingen van tijdelijke capaciteit voor ondersteuning en optimalisatie van hun uitvoeringsprocessen. Sterk in vakkennis en flexibel qua inzet, altijd gericht op resultaat en met aandacht voor de medewerkers. Met een focus op innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid heeft Quoratio Group zich gevestigd als een betrouwbare en uitgebreide dienstverlener.

Bij de Quoratio Groep zijn onze ruim 900 collega’s specialist binnen complexe (administratieve) domeinen. We optimaliseren processen, zorgen dat onze klant meer haalt uit systemen en helpen organisaties effectiever te werken. De kracht van ons succes zit in deze combinatie van diepgaande kennis van het vakgebied, van administratieve processen, van systemen en technologie. De Quoratio Groep heeft al ruim 23 jaar ervaring in het werven van trainees en ervaren consultants die aan de slag gaan in uiteenlopende complexe vakgebieden. Het KYC-vakgebied behoort hier ook toe. Onze consultants brengen diepgaande vakkennis en praktische expertise met zich mee om succesvolle resultaten neer te zetten.

De combinatie van onze bancaire achtergrond, onze specialistische vakkennis van KYC én onze ruime ervaring met het sourcen van omvangrijke KYC-projecten, zorgt voor een heldere kijk op de ontwikkelingen in de markt. Bovendien weten wij hierdoor als geen ander waar de behoefte van onze klanten ligt en waar het profiel van een KYC-professional aan moet voldoen.

Quoratio KYC en ESG

ESG staat voor Environmental, Social & Governance (Milieu, Maatschappij en Governance). Voor Quoratio KYC is ESG-wetgeving vanzelfsprekend verweven in onze manier van denken en doen. Het zit in de genen van de Quoratio Groep. Bovendien maakt ESG een verschuiving door van vrijblijvend thema naar een verplicht compliance thema waar je niet meer omheen wil én kan. Het houdt ons scherp in wat belangrijk is en bijdraagt aan de toekomst. Daar maken wij impact.

Binnen Quoratio KYC is ESG onlosmakelijk verbonden met nét iets meer doen voor onze opdrachtgevers en KYC-professionals. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een essentiële bijdrage kunnen leveren aan awareness en het adequaat managen van KYC ESG risico’s naast de gebruikelijke risico’s. Juist vanuit dit perspectief dragen onze KYC-professionals bij aan het veilig houden van het financiële stelsel.

Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact op me:

Glynis Haaken, Business Unit Director Quoratio KYC via 06 13 10 92 91
Geerte Stoelers, Business Consultant Quoratio KYC via 06 - 8205 0409

Of per mail: quoratiokyc@quoratiogroep.nl

Quoratio KYC | Nieuws