Quoratio Groep verhuist naar de Domstad

10 januari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Niks ten nadele van Bunnik, maar organisaties die groeien verdienen een vestigingslocatie die bij haar statuur past. Zo ook Quoratio Groep, de detacheerder verhuist in het nieuwe jaar naar Utrecht. “Een nieuw begin van een nieuw hoofdstuk”, aldus Glynis Haaken (Business Unit Director KYC).

De nieuwe stek in de Domstad moet aansluiten bij de richting van de snelle groei die het bedrijf momenteel doormaakt. Omdat het bedrijf nog lang niet van plan is te stoppen met haar ontwikkeling, acht het bedrijf de tijd rijp voor een nieuw kantoor.

In Utrecht zal er met 3000 vierkante meter meer dan genoeg ruimte zijn voor de ruim 900 collega’s van de Quoratio Groep om samen te werken. Ook zal het opleidingscentrum er ingericht worden.

Haaken stelt uit te kijken naar de verhuizing. “Het moet een centrale plek worden waar wij elkaar kunnen treffen om samen te werken, elkaar te inspireren en verder te ontwikkelen.”

“Het mooie van dit nieuwe kantoor is dat we met de collega’s vanuit de andere business units en teams dicht bij elkaar zitten. Ook dit gaat bijdragen aan een optimale samenwerking”, aldus Haaken.