Mogelijk

Bij Mogelijk kunnen ondernemers en vastgoedbeleggers terecht voor een zakelijke hypotheek hun bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel. Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren. Bijzonder aan het model van Mogelijk is dat private investeerders uit het netwerk van Mogelijk de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Daarbij staat de hypotheekakte op naam van de investeerder en dient het vastgoed als onderpand.

Naast deze één-op-één financiering die valt binnen de Ondernemershypotheek, biedt Mogelijk sinds 2021 ook De Verhuurhypotheek en sinds 2022 is er ook het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Hierbij investeert een groep beleggers gezamenlijk in meerdere objecten. In 2022 zijn er twee fondsen succesvol gelanceerd, in 2023 volgen er meerdere. Fondsbeleggen is hiermee een vast onderdeel van het aanbod van Mogelijk.

Mogelijk werd in 2016 opgericht door 3 ondernemers. Uitgangspunt was vastgoed financieren makkelijk en toegankelijk maken. Snelle doorlooptijden en eenvoudige processen, dat is waar alle klanten van Mogelijk op kunnen rekenen. Slimme technologie wordt gekoppeld aan persoonlijk contact. Het team van Mogelijk telt ondertussen ruim 100 collega’s.

Gezamenlijk hebben zij in oktober 2022 de mijlpaal van 1 miljard aan verstrekte financieringen behaald. De combinatie van een goed ingerichte digitale klantreis mét het echte persoonlijk contact, richting alle doelgroepen, maakt Mogelijk het bijzondere bedrijf dat het vandaag is. Vanuit het moderne kantoorpand in Breukelen (langs A2 en naast NS station) is het team elke dag bezig mensen blij te maken!

De Verhuurhypotheek voor Vastgoedbeleggers

Voor vastgoedbeleggers die een woning of appartement willen kopen voor de verhuur biedt Mogelijk De Verhuurhypotheek.

De Ondernemershypotheek voor ondernemers

Voor ondernemers die een bedrijfspand, kantoor-, horecapand, winkel, nieuwbouwpand, recreatiewoning of agrarisch vastgoed willen (her)financieren voor hun eigen bedrijf of voor de verhuur biedt Mogelijk De Ondernemershypotheek.

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

Met een belegging in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kiest een belegger voor gemak, stabiliteit en zekerheid. De belegging staat voor een langere periode vast en de belegger heeft er geen omkijken meer naar. De naam van de belegger staat in dit geval niet op de akte, maar het fonds heeft het recht op eerste hypotheek. Het fonds heeft een aantrekkelijk geprognosticeerd rendement dat maandelijks wordt uitgekeerd.

Investeren met eerste hypothecaire zekerheid

Investeerders die op een veilige manier rendement willen maken op hun geld, kunnen bij Mogelijk terecht. Bij Mogelijk financiert een investeerder de zakelijke hypotheek van een ondernemer. Dat is aantrekkelijk en veilig want het pand dient als onderpand. Er is één investeerder op één hypotheekakte of meer investeerders en meer aktes, bij fondsbeleggen.

Mogelijk | Nieuws