Everest

NB Everest gaat per 4 juli 2018 verder onder de nieuwe handelsnaam Blueriq. Lees hier meer over het bedrijfsprofiel van Blueriq

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

Onze visie: standaard waar het kan, specifiek waar het moet

Maak kennis met onze schaalbare oplossingen voor úw organisatie

Marktgerichte oplossingen
Onze marktgerichte oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor het automatiseren van bedrijfsprocessen bij overheidsorganisaties en financiële dienstverleners. Bij deze oplossingen maakt Everest zoveel mogelijk gebruik van standaard- en op meerdere plekken herbruikbare componenten. Uiteraard leveren wij ook maatwerk wanneer de complexiteit van het proces daarom vraagt.

Kennisgedreven software
Bij veel van onze oplossingen maken we gebruik van Blueriq, ons softwareplatform voor kennisintensieve, regelgedreven bedrijfsprocessen. Door uw applicaties, informatie en services hier centraal te modelleren, automatiseren en integreren, kunt u sneller inspelen op veranderingen, ultieme klantervaringen creëren en uw dienstverlening beter stroomlijnen. Bovendien krijgt u meer grip op alle kennis en regels binnen uw organisatie.

Klant specifieke dienstverlening
Is uw ICT-vraagstuk zo specifiek, complex of grootschalig dat onze standaardoplossingen niet voldoen? Dan gaan wij graag een intensieve samenwerking aan om tot de ultieme oplossing voor úw organisatie te komen. Dit zal altijd een combinatie zijn van hoogwaardige technologie, diepgaande domeinkennis en een doortastende aanpak van onze business consultants en business engineers.

Het Everest Toekomst Perspectief voor banken

Nu de woning- en hypotheekmarkt weer op gang komen, wordt u als financieel dienstverlener geconfronteerd met een nieuwe realiteit. Met veranderende wensen en behoeften van consumenten en nieuwe fiscale regels. Zo kiezen huizenkopers bijna uitsluitend voor annuïteiten- en lineaire hypotheken, waardoor u zich op productniveau nauwelijks nog kunt onderscheiden. Wilt u in deze tijd de klant veroveren, dan moet het komen van uw dienstverlening. Van gemak, snelheid en transparantie. Everest helpt u hier graag bij.
 
Self-service en self-advice tools
Everest biedt perspectief met oplossingen die inspelen én vooruitlopen op deze dynamiek.
 
Componentgebaseerd en out-of-the-box software
Bovendien verlaagt u met Everest uw ICT-kosten drastisch. Maatwerk doen we alleen als het echt nodig is. Daarbij zijn onze oplossingen productoverstijgend en modulair inzetbaar. Hierdoor kunnen ze in meerdere processen en voor meerdere labels en kanalen gebruikt en vooral hergebruikt worden. Zo bespaart u veel tijd en geld bij het ontwikkelen en aanpassen van (nieuwe) producten en diensten.

Everest | Nieuws