Everest | Werken bij

Bij Everest geef je zelf invulling aan je loopbaan

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills. 

 

Zes redenen om bij Everest te werken

1. Naast plezier tijdens het werk, staat ook plezier ná werktijd bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks organiseren we allerlei leuke evenementen zoals een jaarfeest, kerstdiner, cool coding weekend en een ski-weekend of een leuk avondje uit: van gamen, voetbal, koken, stappen tot motorrijden.

2. Je werkt met een team van collega’s aan oplossingen op meerdere projecten bij onze klanten, met verschillende technieken en binnen verschillende domeinen. Hierdoor ontwikkel je vaardigheden op diverse terreinen en kun je veel leren van ervaren collega’s.

3. Jouw persoonlijke kennis is een belangrijke succesfactor voor onze klanten. Daarom stellen we je carrièrewensen centraal en stimuleren wij je om te groeien in je vakgebied. Iedereen heeft een eigen carrièrepad; je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in je huidige functie, maar er zijn ook mogelijkheden om in een andere richting door te groeien.

4. Of je nu al jaren ervaring hebt of net uit de schoolbanken komt, je krijgt vanaf week één je eigen verantwoordelijkheden en levert een bijdrage aan belangrijke oplossingen. Oplossingen die er écht toe doen voor onze klanten. Een interne coach begeleidt je hierbij.

5. We leveren waardevolle oplossingen voor de core business van banken, verzekeraars en de centrale overheid. Pionieren is bij ons aan de orde van de dag. Dit is ook nodig als we onze klanten willen helpen om blijvend voorop te lopen op de dynamiek van hun markt.

6. Wij zijn erg trots op onze cultuur. Die open is en toegankelijk, met een nuchtere insteek. Iedereen kan zichzelf zijn, collega’s hebben respect voor elkaar en uitdagingen worden met beide handen aangegrepen.

Everest | Nieuws