Blueriq

Word jij ook blij als je perfect geholpen wordt? Op een persoonlijke manier? Mét aandacht? Wij geloven van wel. Dat lijkt eenvoudig wanneer je snel en gemakkelijk het juiste abonnement kunt afsluiten bij je internetprovider. Maar voelt haast onmogelijk als het gaat om het aanvragen van een complexe hypotheek of verzekering.

Als Blueriq (voorheen Everest) is het onze missie om kennisintensieve dienstverleners continu in staat te stellen om hun klanten een persoonlijke en efficiënte klantervaring te bieden. Dit doen we met onze dynamic case mangement oplossingen, die we maken met de beste mensen, unieke aanpak en op basis van slimme technologie.

Mens, aanpak en technologie

Mens
De oplossingen die we samen ontwikkelen – of beter nog modelleren – maken we zoals we zelf zouden willen dat het werkt. Zo staat de mens achter de oplossing altijd centraal. Naast gebruikers, zijn we ook experts met branchekennis. Zodat we elkaar snel en goed begrijpen.

Aanpak
Samen met de experts vanuit jouw bedrijf bepalen we de unieke klantreis waarmee jij je belofte waar maakt en waarmee je aantoonbaar voldoet aan de regels. Dat is de start van onze samenwerking en van jouw oplossing. Door continu samen te werken, houd je grip op de uitkomst en op je eigen proces. Ook krijg je grip op de meest complexe cases.

Technologie
Blueriq maakt van programmeren deels modelleren. Onze oplossingen werken daarom sneller en makkelijker. Ze geven jou binnen je organisatie en technische omgeving de vrijheid snel te ontwikkelen en te itereren. Zodat de oplossingen duurzaam en naadloos samenwerken met jouw IT-omgeving.

Wij werken uitkomst gebaseerd

Onze oplossingen leveren waarde voor onze klanten of partners. Klantwaarde, efficiency-waarde en waarde voor de medewerkers. We maken heldere afspraken over de resultaten van onze oplossingen. Klanten willen immers niet zozeer de oplossing, maar willen vooral resultaten op basis van die oplossingen.

Ons vertrouwen in het behalen van de gewenste resultaten met onze oplossingen is groot. Je mag ons er zelfs op afrekenen. We helpen je jouw gewenste uitkomsten te realiseren. Ons business model floreert dus pas als we samen succesvol zijn. Dit maakt van jouw missie onze gezamenlijke missie.

Blueriq voor financiële dienstverleners

Onze vakmensen begrijpen hoe belangrijk het is dat je een emotionele connectie maakt met je klant. En dat klantbeleving dan de sleutel tot succes is. Daarom stellen ze jouw experts in staat om klanten écht persoonlijk te helpen bij de belangrijkste, financiële momenten in hun leven (life events). Hoe complex die soms ook zijn. Ook wil je continu vernieuwen en snel op veranderingen inspelen om je klanten te behouden of voor je te winnen. En tegelijkertijd lagere voortbrengingskosten. Want alleen zo kan jouw organisatie zich blijvend onderscheiden in je markt.

Blueriq | Nieuws