Blueriq

Adres - en contactgegevens van Blueriq. Neem contact op met Blueriq via telefoon of email.
Blueriq - Contact | Banken.nl

Blueriq | Contact

Adresgegevens:
De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

Contactgegevens:
Telefoon: (073) 645 04 60
E-mail: info@blueriq.nl

Blueriq - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Blueriq: een overzicht van Blueriq nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Blueriq | Banken.nl

Blueriq

Word jij ook blij als je perfect geholpen wordt? Op een persoonlijke manier? Mét aandacht? Wij geloven van wel. Dat lijkt eenvoudig wanneer je snel en gemakkelijk het juiste abonnement kunt afsluiten bij je internetprovider. Maar voelt haast onmogelijk als het gaat om het aanvragen van een complexe hypotheek of verzekering.

Als Blueriq (voorheen Everest) is het onze missie om kennisintensieve dienstverleners continu in staat te stellen om hun klanten een persoonlijke en efficiënte klantervaring te bieden. Dit doen we met onze dynamic case mangement oplossingen, die we maken met de beste mensen, unieke aanpak en op basis van slimme technologie.

Mens, aanpak en technologie

Mens
De oplossingen die we samen ontwikkelen – of beter nog modelleren – maken we zoals we zelf zouden willen dat het werkt. Zo staat de mens achter de oplossing altijd centraal. Naast gebruikers, zijn we ook experts met branchekennis. Zodat we elkaar snel en goed begrijpen.

Aanpak
Samen met de experts vanuit jouw bedrijf bepalen we de unieke klantreis waarmee jij je belofte waar maakt en waarmee je aantoonbaar voldoet aan de regels. Dat is de start van onze samenwerking en van jouw oplossing. Door continu samen te werken, houd je grip op de uitkomst en op je eigen proces. Ook krijg je grip op de meest complexe cases.

Technologie
Blueriq maakt van programmeren deels modelleren. Onze oplossingen werken daarom sneller en makkelijker. Ze geven jou binnen je organisatie en technische omgeving de vrijheid snel te ontwikkelen en te itereren. Zodat de oplossingen duurzaam en naadloos samenwerken met jouw IT-omgeving.

Wij werken uitkomst gebaseerd

Onze oplossingen leveren waarde voor onze klanten of partners. Klantwaarde, efficiency-waarde en waarde voor de medewerkers. We maken heldere afspraken over de resultaten van onze oplossingen. Klanten willen immers niet zozeer de oplossing, maar willen vooral resultaten op basis van die oplossingen.

Ons vertrouwen in het behalen van de gewenste resultaten met onze oplossingen is groot. Je mag ons er zelfs op afrekenen. We helpen je jouw gewenste uitkomsten te realiseren. Ons business model floreert dus pas als we samen succesvol zijn. Dit maakt van jouw missie onze gezamenlijke missie.

Blueriq voor financiële dienstverleners

Onze vakmensen begrijpen hoe belangrijk het is dat je een emotionele connectie maakt met je klant. En dat klantbeleving dan de sleutel tot succes is. Daarom stellen ze jouw experts in staat om klanten écht persoonlijk te helpen bij de belangrijkste, financiële momenten in hun leven (life events). Hoe complex die soms ook zijn. Ook wil je continu vernieuwen en snel op veranderingen inspelen om je klanten te behouden of voor je te winnen. En tegelijkertijd lagere voortbrengingskosten. Want alleen zo kan jouw organisatie zich blijvend onderscheiden in je markt.

Bedrijfsinformatie van Blueriq: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Blueriq.
Blueriq - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Blueriq | Bedrijfsinformatie

Blueriq Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Blueriq op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Blueriq - Social Media | Banken.nl

Blueriq | Social Media

Blueriq Nederland

Werken bij Blueriq: Kom meer te weten over een carrière bij Blueriq en ontdek hoe het is om voor Blueriq te werken.
Blueriq - Werken bij | Banken.nl

Blueriq | Werken bij

Bij Blueriq kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills. 

Zes redenen om bij Blueriq te werken

  1. Naast plezier tijdens het werk, staat ook plezier ná werktijd bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks organiseren we allerlei leuke evenementen zoals een jaarfeest, kerstdiner, cool coding weekend en een ski-weekend of een leuk avondje uit: van gamen, voetbal, koken, stappen tot motorrijden.
  2. Je werkt met een team van collega’s aan oplossingen op meerdere projecten bij onze klanten, met verschillende technieken en binnen verschillende domeinen. Hierdoor ontwikkel je vaardigheden op diverse terreinen en kun je veel leren van ervaren collega’s.
  3. Jouw persoonlijke kennis is een belangrijke succesfactor voor onze klanten. Daarom stellen we je carrièrewensen centraal en stimuleren wij je om te groeien in je vakgebied. Iedereen heeft een eigen carrièrepad; je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in je huidige functie, maar er zijn ook mogelijkheden om in een andere richting door te groeien.
  4. Of je nu al jaren ervaring hebt of net uit de schoolbanken komt, je krijgt vanaf week één je eigen verantwoordelijkheden en levert een bijdrage aan belangrijke oplossingen. Oplossingen die er écht toe doen voor onze klanten. Een interne coach begeleidt je hierbij.
  5. We leveren waardevolle oplossingen voor de core business van banken, verzekeraars en de centrale overheid. Pionieren is bij ons aan de orde van de dag. Dit is ook nodig als we onze klanten willen helpen om blijvend voorop te lopen op de dynamiek van hun markt.
  6. Wij zijn erg trots op onze cultuur. Die open is en toegankelijk, met een nuchtere insteek. Iedereen kan zichzelf zijn, collega’s hebben respect voor elkaar en uitdagingen worden met beide handen aangegrepen.

Blueriq - Werken bij | Banken.nl

Blueriq |