Everest

Adres- en contactgegevens van Everest. Neem contact op met Everest via telefoon of email.
Everest - Contact | Banken.nl

Everest | Contact

Adresgegevens:
De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

Contactgegevens:
Telefoon: (073) 645 04 60
E-mail: info@everest.nl

Everest - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Everest: een overzicht van Everest nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Everest | Banken.nl

Everest

NB Everest gaat per 4 juli 2018 verder onder de nieuwe handelsnaam Blueriq. Lees hier meer over het bedrijfsprofiel van Blueriq

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

Onze visie: standaard waar het kan, specifiek waar het moet

Maak kennis met onze schaalbare oplossingen voor úw organisatie

Marktgerichte oplossingen
Onze marktgerichte oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor het automatiseren van bedrijfsprocessen bij overheidsorganisaties en financiële dienstverleners. Bij deze oplossingen maakt Everest zoveel mogelijk gebruik van standaard- en op meerdere plekken herbruikbare componenten. Uiteraard leveren wij ook maatwerk wanneer de complexiteit van het proces daarom vraagt.

Kennisgedreven software
Bij veel van onze oplossingen maken we gebruik van Blueriq, ons softwareplatform voor kennisintensieve, regelgedreven bedrijfsprocessen. Door uw applicaties, informatie en services hier centraal te modelleren, automatiseren en integreren, kunt u sneller inspelen op veranderingen, ultieme klantervaringen creëren en uw dienstverlening beter stroomlijnen. Bovendien krijgt u meer grip op alle kennis en regels binnen uw organisatie.

Klant specifieke dienstverlening
Is uw ICT-vraagstuk zo specifiek, complex of grootschalig dat onze standaardoplossingen niet voldoen? Dan gaan wij graag een intensieve samenwerking aan om tot de ultieme oplossing voor úw organisatie te komen. Dit zal altijd een combinatie zijn van hoogwaardige technologie, diepgaande domeinkennis en een doortastende aanpak van onze business consultants en business engineers.

Het Everest Toekomst Perspectief voor banken

Nu de woning- en hypotheekmarkt weer op gang komen, wordt u als financieel dienstverlener geconfronteerd met een nieuwe realiteit. Met veranderende wensen en behoeften van consumenten en nieuwe fiscale regels. Zo kiezen huizenkopers bijna uitsluitend voor annuïteiten- en lineaire hypotheken, waardoor u zich op productniveau nauwelijks nog kunt onderscheiden. Wilt u in deze tijd de klant veroveren, dan moet het komen van uw dienstverlening. Van gemak, snelheid en transparantie. Everest helpt u hier graag bij.
 
Self-service en self-advice tools
Everest biedt perspectief met oplossingen die inspelen én vooruitlopen op deze dynamiek.
 
Componentgebaseerd en out-of-the-box software
Bovendien verlaagt u met Everest uw ICT-kosten drastisch. Maatwerk doen we alleen als het echt nodig is. Daarbij zijn onze oplossingen productoverstijgend en modulair inzetbaar. Hierdoor kunnen ze in meerdere processen en voor meerdere labels en kanalen gebruikt en vooral hergebruikt worden. Zo bespaart u veel tijd en geld bij het ontwikkelen en aanpassen van (nieuwe) producten en diensten.

Bedrijfsinformatie van Everest: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Everest.
Everest - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Everest | Bedrijfsinformatie

Everest Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van Everest op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Everest - Social Media | Banken.nl

Everest | Social Media

Everest Nederland

Werken bij Everest: Kom meer te weten over een carrière bij Everest en ontdek hoe het is om voor Everest te werken.
Everest - Werken bij | Banken.nl

Everest | Werken bij

Bij Everest geef je zelf invulling aan je loopbaan

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills. 

 

Zes redenen om bij Everest te werken

1. Naast plezier tijdens het werk, staat ook plezier ná werktijd bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks organiseren we allerlei leuke evenementen zoals een jaarfeest, kerstdiner, cool coding weekend en een ski-weekend of een leuk avondje uit: van gamen, voetbal, koken, stappen tot motorrijden.

2. Je werkt met een team van collega’s aan oplossingen op meerdere projecten bij onze klanten, met verschillende technieken en binnen verschillende domeinen. Hierdoor ontwikkel je vaardigheden op diverse terreinen en kun je veel leren van ervaren collega’s.

3. Jouw persoonlijke kennis is een belangrijke succesfactor voor onze klanten. Daarom stellen we je carrièrewensen centraal en stimuleren wij je om te groeien in je vakgebied. Iedereen heeft een eigen carrièrepad; je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in je huidige functie, maar er zijn ook mogelijkheden om in een andere richting door te groeien.

4. Of je nu al jaren ervaring hebt of net uit de schoolbanken komt, je krijgt vanaf week één je eigen verantwoordelijkheden en levert een bijdrage aan belangrijke oplossingen. Oplossingen die er écht toe doen voor onze klanten. Een interne coach begeleidt je hierbij.

5. We leveren waardevolle oplossingen voor de core business van banken, verzekeraars en de centrale overheid. Pionieren is bij ons aan de orde van de dag. Dit is ook nodig als we onze klanten willen helpen om blijvend voorop te lopen op de dynamiek van hun markt.

6. Wij zijn erg trots op onze cultuur. Die open is en toegankelijk, met een nuchtere insteek. Iedereen kan zichzelf zijn, collega’s hebben respect voor elkaar en uitdagingen worden met beide handen aangegrepen.

Everest - Werken bij | Banken.nl

Everest |