Rabobank bankier Hans Goorhuis partner bij Taurus

19 juni 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Bankier Hans Goorhuis treedt per 1 september toe als partner van adviesbureau Taurus Corporate Finance. Hij is afkomstig van de Rabobank, waar hij de afgelopen 20 jaar werkzaam was in diverse leidinggevende functies in de regio Twente.

Hans Goorhuis heeft circa 25 jaar ervaring opgedaan in de bankensector, eerst bij de ING en vervolgens bij de Rabobank. In zijn laatste functie was hij directievoorzitter van Rabobank Achterhoek-Oost.

Hans Goorhuis

Binnen Taurus Corporate Finance, een corporate finance specialist met kantoren in Eibergen en Deventer, gaat hij zich richten op onder meer bedrijfsfinanciering, bedrijfswaardering en fusie & overname vraagstukken. “Deze nieuwe functie biedt mij de mogelijkheid om mijn uitgebreide netwerk en mijn jarenlange bancaire ervaring in te zetten voor ondernemers. Juist deze contacten miste ik steeds meer in mijn functie bij de bank. De bancaire wereld wordt op dit moment gedomineerd door regelgeving en compliance vraagstukken, terwijl mijn hart meer ligt in het advies aan en de contacten met ondernemers” aldus Goorhuis over zijn overstap.