ABN AMRO versterkt asset-based lending in UK

03 oktober 2016 Banken.nl 1 min. leestijd

Om haar internationele rol op de asset-based financieringsmarkt te versterken heeft ABN AMRO Pierre Vinci benoemd in de rol van Head of Corporate & International Origination. In deze nieuwe rol maakt hij deel uit van het ABN AMRO Commercial Finance International Clients team dat onder leiding staat van Arjan de Liefde.

Met kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is ABN AMRO is al jaren actief op de Europese asset-based lending markt. “We zijn blij dat Pierre ons internationale team komt versterken. Door zijn ervaring en kennis van de markt zal hij een waardevolle bijdrage leveren aan onze activiteiten”, aldus Arjan de Liefde. “Bij ABN AMRO hebben we de ambitie om verder te groeien, innovatieve oplossingen te ontwikkelen en voor onze klanten een duurzame partner te zijn”, zegt Pierre Vinci.

Pierre Vinci is afkomstig van GE Capital waar hij zich tien jaar heeft beziggehouden met hoogwaardige asset-based financieringsoplossingen, waaronder die van Speedy Hire, Palmer & Harvey en Hovis. Daarvoor was hij vijf jaar werkzaam als strategisch adviseur bij Accenture en A.T. Kearney.