Online bank 'Hello Bank' wordt op 16 mei gelanceerd

13 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Donderdag 16 mei lanceert BNP Paribas een nieuwe Europese online bank. Deze nieuwe bank heet ‘Hello Bank!’ en richt zich uitsluitend op online en mobiel bankieren. Dit maakte BNP Paribas bekend tijdens de presentatie van haar kwartaalcijfers.

De introductie van een nieuwe online bank: Hello Bank!
BNP Paribas maakt zich op voor de introductie van haar nieuwe online bank in Frankrijk, Italië, Duitsland en België. De introductie van Hello Bank!, dat zich uitsluitend richt op online en mobiel bankieren, zal op 16 mei plaatvinden. Met deze nieuwe bank wil BNP Paribas enerzijds meer inkomsten genereren uit haar retailactiviteiten en anderzijds de hoge kosten van haar kantorennet drukken. Hello Bank moet binnen 5 jaar 500.000 klanten hebben en zal met name via social media klanten gaan genereren.

Hello Bank - BNP Paribas

BNP Paribas Nederland
In Nederland is BNP Paribas actief op het gebied van Corporate & Investment Banking, Private Banking (Insinger de Beaufort) en Securities Services activiteiten. Met een team van 1.400 medewerkers biedt BNP Paribas Nederland een uitgebreid scala aan financiële producten en diensten, zowel op particulier als zakelijk niveau.