Topicus introduceert Woon Todo app

26 juli 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Monli - het consumentenlabel van Topicus - introduceert een app die de consument helpt bij het kopen van een woning. De Woon Todo app geeft je een to-do lijst die is gebaseerd op je eigen persoonlijke situatie. 

De periode die aanbreekt wanneer je een huis gaat kopen is vaak een hectische tijd, waarin je veel formulieren moet verzamelen, contracten moet ondertekenen en dat alles ook nog eens voor bepaalde deadlines.

De Woon Todo app van Monli helpt je hierbij doordat je een eigen to-do lijst bij kan houden die gemaakt is op basis van jouw koopovereenkomst tekendatum en de datum van de sleuteloverdracht.

Hypotheekaanvraag

Daarnaast weet je met de Woon Todo app precies waarvoor je bijvoorbeeld bij de notaris of hypotheekadviseur terecht kan. Kom dus voortaan altijd voorbereid op je afspraak en weet precies welke documenten je bij welke partij moet inleveren.

In de toekomst wordt de app uitgebreid met nog veel meer functionaliteiten. Bijvoorbeeld het zelf aanmaken en verwijderen van taken. Of het geven van reminders wanneer een taak bijna verloopt. Zo zorgen we ervoor dat je geen enkele taak vergeet!