Remco Simon director Research Kempen & Co Securities

07 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Kempen & Co heeft Remco Simon aangesteld als nieuwe director binnen haar research team Securities. Remco Simon start op 1 september dit jaar.

Remco Simon (32) heeft ruim drie jaar gewerkt als Research Director Europees vastgoed bij Merill Lynch. Hiervoor werkte hij al eerder, ruim vier jaar lang, bij Kempen & Co als Equity Analyst en was hij gespecialiseerd in vastgoedaandelen.

Kempen & Co - Research

Remco studeerde Construction Engineering aan de Universiteit van Utrecht, waar hij in 2004 zijn Bachelor behaalde. In 2005 behaalde hij zijn Master in Management aan de Nyenrode Business University.

“De uitbreiding van ons team met Remco zal bijdragen aan het versterken van onze franchise, en zal Kempen & Co helpen bij het uitbreiden van haar internationale klantennetwerk en property product.” Aldus Joof Verhees, Board Member bij Kempen & Co.

Remco Simon: “Kempen & Co is een gerenommeerde Europese vastgoed franchise. Ik ben zeer verheugd om deel uit te gaan maken van het Kempen Securities team en samen te werken aan het verder ontwikkelen en uitbreiden van haar vooraanstaande positie in de vastgoedsector.”