Double Effect geeft Private Banking seminar in Azie

24 januari 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Op 17 januari 2013 kwamen honderden experts op het gebied van Private Banking bijeen voor de vijfde editie van Meeting of Minds (MoM) Private Banking. Onder de deelnemers bevonden zich CEO’s van private banken, family offices, externe vermogensbeheerders en onafhankelijke financiële dienstverleners, vanuit de gehele Asia Pacific regio. Twee debatten werd begeleid door consultants Double Effect.

Jaarlijks organiseert de Owen James Group diverse Meeting of Minds seminars voor de bankensector.

De volgende twee thema’s werden door Double Effect begeleid:

  • Belangrijke marktontwikkelingen en de impact hiervan op diverse business modellen
  • Regelgeving: het verhogen van de concurrentiepositie van de industrie en het meten en controleren van de stijgende kosten omtrent regelgeving

Het debat werd gefaciliteerd door een matrix poster ontwikkeld door het adviesbureau. “Dit zorgde voor een levendig en inhoudelijk debat. De deelnemers werden door middel van een visueel dashboard uitgedaagd om hun ervaringen, visie en ideeën te delen, hetgeen bijdroeg aan nieuwe inzichten. Deelnemers waren erg positief over de aanpak en de themasessies” aldus Boris van der Saag, Financial Markets Directeur van Double Effect in Singapore.

Naar aanleiding van de succesvolle feedback heeft het advieskantoor besloten om ook deel te nemen aan de volgende Meeting of Minds in april 2013 (Hong Kong).