Double Effect Fund Transfer Pricing seminar een succes

06 juli 2011 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Double Effect, adviesbureau dat zicht richt op bedrijven in de financial services, heeft eind juni de seminar Fund Transfer Pricing Anno 2011 georganiseerd. Gastspreker was Jean Dermine, Banking en Finance professor van INSEAD. Hij verzorgde een lezing over de valkuilen omtrent fund transfer pricing, Asset Liability Management en Treasury.

Tijdens het seminar werd gediscussieerd over de impact van de aangescherpte wetgeving door andere Basel III en de huidige ontwikelingen in de financiële markten op de fund transfer pricing. Vanuit bancair Nederland zaten de Treasurers en ALM vertegenwoordigers om de tafel om over dit onderwerp van gedachten te wisselen. Volgens een woordvoerder van Double Effect was de opkomst hoog en was de middag succesvol verlopen.

Over Double Effect
Double Effect is een management consulting bureau dat zich richt op de financiële sector. Double Effect adviseert en begeleidt klanten met veranderingsprocessen - haar aanpak onderscheidt zich door organisatie, processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Banken, verzekeraars en asset managers behoren tot de vaste klantenkring van het adviesbureau. Double Effect is in 2003 opgericht door Pablo van den Bosch en Bas Heijnen, is gevestigd in Amsterdam en heeft anno 2011 circa 50 consultants in dienst.