Peter Paul de Vries gastspreker op Double Effect event

03 november 2011 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

In november organiseert Double Effect voor de zevende keer een ontbijtsessie voor toonaangevende professionals uit de financiële wereld en relaties van het adviesbureau. Gastsprekers wordt Peter Paul de Vries, CEO van de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8. Bekender is hij als voormalig directeur van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB).

De ontbijtsessie vindt plaats in Huize Frankendael te Amsterdam.

Onderwerpen

Peter Paul de Vries zal in een interactieve sessie zijn visie gegeven over ondernemerschap in de huidige financiële markt. Daarnaast komen onderwerpen als VEB, Code Tabaksblat, Eurocrisis, Value8 en hoe meer rendement te behalen als bank ook aan bod. Ook zal er tijd worden ingeruimd om de kansen en bedreigingen van social media te bespreken.

Vorige gastsprekers

Tijdens de vorige ontbijtsessies waren o.a. Gerrit Zalm, Foppe de Haan, Arthur Docters van Leeuwen, Heleen Mees, Arnoud Boot en Sweder van Wijnbergen gastspreker.

Over Double Effect
Double Effect is een management consulting bureau dat zich richt op de financiële sector. Double Effect adviseert en begeleidt klanten met veranderingsprocessen - haar aanpak onderscheidt zich door organisatie, processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Banken, verzekeraars en asset managers behoren tot de vaste klantenkring van het adviesbureau. Double Effect is in 2003 opgericht door Pablo van den Bosch en Bas Heijnen, is gevestigd in Amsterdam en heeft anno 2011 circa 50 consultants in dienst.