Startup co-working space TSO Munt Square geopend

04 september 2015 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ABN AMRO en The Startup Orgy (TSO) hebben op woensdag 2 september de co-working space “TSO Munt Square” in het hart van Amsterdam officieel geopend. In de space komen kennis, een omvangrijk netwerk en events gericht op groei en innovatie samen. De space biedt ruimte aan zo’n 15 startups en een grotere groep (50+) professionals.

Gerrit Zalm (Voorzitter van de Raad van Bestuur van ABN AMRO), Jan-Kees de Jager (CFO van KPN), Kajsa Ollongren (wethouder en locoburgemeester van Amsterdam) en Neelie Kroes (Special Envoy bij StartupDelta) waren aanwezig bij de opening van "TSO Munt Square".

“Wij zijn erg blij met deze eerste stap in de samenwerking met startups. Startups zijn in staat om in korte tijd nieuwe producten, technieken en diensten te ontwikkelen en maken Nederland op die manier innovatiever. Wij stellen daarom graag onze kennis, professionals en kantoorruimte aan hen ter beschikking”, zegt Gerrit Zalm, voorzitter van de Raad van Bestuur van ABN AMRO.

Startup co-working space TSO Munt Square geopend

Ambitieuze ondernemers

Co-working space bouwer TSO – zelf ook een startup – is verheugd dat het voormalige ABN AMRO kantoor nu vol ambitieuze ondernemers zit. Co-founder Dave van der Pol: “In zeven weken tijd hebben wij een onbenut deel van het Bloemenmarkt bankkantoor volledig getransformeerd naar een nieuwe co-working space waarin startups aan hun ideeën werken. De mogelijkheid om samen met ABN AMRO de startup scene te bedienen biedt een legio aan kansen, die we de komende periode gezamenlijk ten volle willen benutten.”

TSO Munt Square

TSO Munt Square De space biedt ruimte aan zo’n 15 startups en een grotere groep (50+) professionals. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via http://www.thestartuporgy.com/#join of door een e-mailbericht te sturen naar join@thestartuporgy.com.