Rabobank partner van het EK hockey in Londen

27 juli 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rabobank heeft zich als partner verbonden aan het EK Hockey in Londen. In navolging van het zeer succesvolle WK hockey in eigen land in 2014 is de Rabobank opnieuw partner van een groot hockeytoernooi.

EK Hockey 2015
Het Nederlands hockey elftal (dames en heren) spelen van 21 tot en met 30 augustus de Europese Kampioenschappen in Londen. Het EK Hockey 2015 bestaat uit 40 wedstrijden waarin de nationale selecties van zowel de mannen als de vrouwen voor de titel Europees Kampioen strijden. Zowel bij de mannen als de vrouwen verdedigen de Duitse ploegen de titel. De Nederlandse dames wonnen het toernooi tot nu toe acht keer. De Nederlandse heren veroverden drie keer goud.

Rabobank partner van het EK hockey in Londen

Rabobank en de hockeysport
Rabobank is al zeventien jaar partner van de hockeysport. Hockey maakt een explosieve groei door en is ruimschoots de tweede teamsport van Nederland. Via de lokale Rabobanken is de Rabobank direct betrokken bij meer dan 200 hockey verenigingen, van shirtsponsor van heren-1 tot lid van de businessclub.

Afgelopen maanden heeft de Rabobank de actie “Uitblinkers” georganiseerd. Hockeyend Nederland werd opgeroepen om zijn of haar Uitblinker van de vereniging te nomineren. Via rabosport.nl was er tot en met 31 mei de kans om de Uitblinkers van de vereniging in het zonnetje te zetten. De meest genomineerde Uitblinker van elke vereniging ziet zijn of haar naam tijdens het EK in Londen terug op het shirt van Oranje. Door iemand te nomineren was er ook kans op het winnen van een reis voor 2 personen naar het EK hockey in Londen. Inmiddels zijn de winnaars bekend en reizen in augustus af naar het EK in Londen.