Obvion informeert haar hypotheekklanten via video

02 maart 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Klanten van Obvion ontvangen een persoonlijke online videoboodschap over hun jaaropgave van hun hypotheek. De hypotheekvertrekker is de eerste financieel dienstverlener die jaaropgaven ook per video verstrekt.

In ongeveer twee minuten worden een aantal onderdelen van de saldo-opgave een-op-een doorgelopen, zoals het betaalde bedrag aan rente en aflossing, inclusief eventuele extra aflossingen of extra geleend geld.

 

Woonlasten vormen vaak een grote kostenpost voor de consument en een hypotheek wordt gezien als een ingewikkelde materie. Cynthia Tulp, Manager Marketing, Communicatie & Sales bij Obvion: ‘We willen onze klanten op een persoonlijke, maar vooral ook makkelijke manier laten zien hoe hun hypotheek ervoor staat. Met de online videoboodschap maken we de materie minder complex en ook toegankelijk. Zodat klanten een beter inzicht krijgen in hun hypotheek.’

De video wordt aangeboden in ‘MijnObvion’, een online omgeving waar klanten op kunnen inloggen en 24/7 inzicht hebben in hun eigen hypotheeksituatie.