John Smulders nieuwe COO bij hypotheekservicer Quion

16 juli 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Per 1 augustus treedt John Smulders als nieuwe Chief Operating Officer (COO) in dienst bij hypotheekservicer Quion. Smulders brengt circa dertig jaar aan financiële ervaring mee naar Quion.

De carrière van John Smulders speelt zich al vanaf het begin van zijn loopbaan af in de financiële sector. In 1987 begon Smulders als kredietbeoordelaar zakelijke financiering bij Rabobank Tilburg e.o. en sindsdien is hij onder de vleugels van Rabobank gebleven. Na enkele management- en directiefuncties werd hij in 2005 directeur bij Rabo-dochter Obvion, waar hij vier jaar de functie van COO bekleedde en drie jaar de functie CCO. Sinds 2012 is Smulders actief als interim-directeur bij diverse lokale Rabobanken, verspreid over het hele land. Hij was tevens programmamanager van het onlangs gelanceerde Rabo-hypotheeklabel Vista Hypotheken.

John Smulders nieuwe COO bij hypotheekservicer Quion

Na 29 jaar Rabobank maakt Smulders dus de stap naar hypotheekservicer Quion, onderdeel van Blauwtrust Groep: “Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het team verder invulling te geven aan de ambities van een mooi bedrijf als Quion. Ik wil me graag inzetten voor de realisatie daarvan.”

“John heeft een bewezen track record in de hypothecaire en bancaire wereld en staat bekend om zijn hartelijke en doortastende persoonlijkheid”, zegt algemeen directeur van Quion Bruno Oudega. Smulders treedt per 1 augustus in dienst bij Quion.