Regiobank wint Hypotheek Award 2015 ‘Beste Beheer’

16 februari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RegioBank heeft voor de tweede keer op rij de Hypotheek Award gewonnen in de categorie 'Beste Beheer'. Net als vorig jaar bleek uit onderzoek van Gfk dat consumenten het meest tevreden zijn over RegioBank als hypotheekbeheerder. De Onafhankelijk Financieel Adviseur wint de prijs in de categorie 'Beste Advies".

Hypotheken Awards

De Hypotheken Awards zijn een initiatief van onderzoeksbureau GfK en IIR. GfK deed onderzoek onder consumenten naar tevredenheid en de Net Promoter Score. Deze score toont aan in welke mate klanten hun hypotheekverstrekker zullen aanbevelen aan vrienden. Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken is een ranglijst opgesteld. De beste drie zijn genomineerd.

 Regiobank - Hypotheekaward

Award voor 'Beste Beheer'

Voor de categorie 'Beste Beheer' ondervroeg GfK bestaande klanten van 18 verschillende aanbieders naar hun ervaringen met de hypotheekverstrekker. In de categorie 'Beste Beheer' waren RegioBank, Obvion en BLG Wonen genomineerd.

Op 11 februari 2015 is tijdens de 24e editie van het IIR Hypotheken Event Regiobank uitgeroepen tot winnaar, voor de tweede keer op rij.

"Bij hypotheken is juist de nazorg belangrijk. Ook als de hypotheek is afgesloten, staat de Adviseur van RegioBank altijd klaar voor zijn klanten. En de klanten van RegioBank waarderen deze persoonlijke dienstverlening", aldus Hans van den Bor, directievoorzitter RegioBank.'

ING en AEGON runners up

Dit jaar werden er ook prijzen uitgereikt voor de runners-up voor zowel Beste Beheer als Beste Advies. Runners-up vertoonden de grootste absolute stijging in consumentenwaardering ten opzichte van het voorgaande jaar. In de categorie Beste Beheer is de runner-up Aegon. In de categorie Beste Advies is dit ING.