Van Lanschot opent nieuwe klantlocatie in Friesland

16 februari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Vermogensbeheerder Van Lanschot heeft een nieuw kantoor geopend in Leeuwarden. Met het nieuwe kantoor wil de private bank zijn Friese klanten extra aandacht en persoonlijk contact bieden. Daarnaast biedt de nieuwe locatie volop nieuwe kansen voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke private bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De vermogensbeheerder biedt diensten binnen vier verschillende segmenten: Private Banking, Asset-management, Business Banking, Corporate Finance en Securities, en heeft een netwerk van in totaal 36 kantoren en klantontvangstlocaties in Nederland, België en Zwitserland.

Van Lanschot - Friesland

Nieuwe klantlocatie in Friesland
Onlangs besloot Van Lanschot een nieuwe vestiging te openen in Friesland. Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Willemskade 19 in Leeuwarden. Bernard Remmelts, directeur Private Banking Friesland, over de nieuwe klantlocatie: "Friesland is een economisch kansrijke provincie waar wij al veel klanten, contacten en netwerken hebben. Door een vestiging in Leeuwarden te openen kunnen we onze Friese klanten extra aandacht en persoonlijk contact bieden. Bovendien zien wij volop kansen om nieuwe klanten aan te trekken."

Ook Henk Deinum, wethouder economie, ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling van de gemeente Leeuwarden toont zich verheugd over de nieuwe vestiging van Van Lanschot: "Het landschap van banken en financiële instellingen heeft gevoelige klappen gehad. We zijn blij met de komst van Van Lanschot naar Leeuwarden. Dat betekent dat zij hier voldoende groei zien."