Euromoney: ABN AMRO MeesPierson beste private bank

07 februari 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

ABN AMRO MeesPierson is door het magazine Euromoney uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. De bank kwam als winaar uit de ‘Private Banking and Wealth Management Survey 2013’.
Frans van Lanschot, Algemeen Directeur ABN AMRO MeesPierson: ‘Het winnen van de prijs van beste private bank in Nederland is een erkenning voor ons constante streven naar kwalitatief hoge dienstverlening voor onze klanten. We zijn er trots op dat we deze voor de tiende maal hebben gekregen.’

De jaarlijkse Private Banking and Wealth Management Survey is een onderzoek onder banken en andere financiële instellingen dat een kwalitatief en kwantitatief overzicht geeft van de beste private banks naar regio en aard van de dienstverlening. In deze informatieve gids voor vermogende particulieren staat het beschikbare aanbod van professionele dienstverleners op het gebied van wealth management. De ranglijst van de vijf beste private banks komt tot stand door een beoordeling van factoren als het beheerd vermogen, de winstgevendheid, verhouding van het aantal klanten per relatiemanager, en het aanbod van diensten.

ABN AMRO MeesPierson komt sterk uit de bus op het gebied van:

  • Relatiemanagement
  • Veiligheid en privacy
  • Assortiment beleggingsproducten
  • Net Worth Specific Services (1-10 mln $, 10-30 mln $ en > 30 mln $)
  • Family Office dienstverlening