Arian Kamp benoemd tot lid RvC Rabobank

05 december 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Arian Kamp is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Rabobank. Kamp is op dit moment voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank Amerstreek en voorzitter van het kringbestuur Zuidwest Nederland.

Arian Kamp

Agrarisch ondernemer Kamp (51) is als lokaal bestuurder al veertien jaar nauw betrokken bij de Rabobankorganisatie. Daarnaast beschikt hij over een omvangrijk netwerk binnen de agrarische sector, het bedrijfsleven in bredere zin en bij overheden en maatschappelijke organisaties. Kamp, die een postdoctorale opleiding volgde aan de Erasmus School of Accounting & Assurance, heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van vernieuwing en innovatie in de land- en tuinbouw sector. Al sinds 2006 is hij als bestuurder actief bij Agrifirm, vanaf 2013 bekleedt hij bij deze landbouwcoöperatie de functie van vicevoorzitter van de raad van commissarissen.

Arian-Kamp---ING

Wout Dekker over Kamp

President-commissaris Wout Dekker is blij met de benoeming: "Arian Kamp is stevig geworteld in de lokale bankenwereld. Vanwege zijn coöperatieve grondhouding en zijn brede ervaring kan hij een belangrijke toegevoegde waarde leveren aan de modernisering van de governance binnen de Rabobank. Ik ken hem als een onversneden bewaker van het coöperatieve gedachtegoed. Hij weet het belang van de lokale banken op constructieve wijze te verbinden met het belang van de Rabobank als geheel."