ING en ASN Bank winnen Website van het Jaar Award

01 december 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

De websites van ING en ASN Bank zijn verkozen tot ´Website van het Jaar 2014´ in de categorie Banken en beleggen. De prijs voor de Populairste Website van het Jaar ging naar ING en de Beste website naar ASN Bank. Ruim 946.000 mensen beoordeelden de websites op inhoud, navigatie en ontwerp. De twee banken ontvangen in 2011, 2012 en 2013 ook al de meeste stemmen.

Website van het jaar

De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Eerdere winnaars waren Beter Spellen, AFAS Personal, Hyves, Google en Zylom. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 23 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door MetrixLab in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

ASN Bank en ING Financiele Website van het Jaar 2014

Tweakers Pricewatch

De site Tweakers Pricewatch is door het Nederlandse publiek verkozen tot ´Website van het Jaar 2014´ over alle categorieën heen. Tweakers Pricewatch kreeg van de stemmers de beste kwaliteitsbeoordelingen en nam tijdens de prijsuitreiking in The Harbour Club te Amsterdam, de prijs in ontvangst.