Rob van den Aker volgt Pim Mol op als bestuurslid FFP

12 november 2014 Banken.nl 1 min. leestijd

Rob van den Aker, Hoofd Sparen en Beleggen bij Rabobank Nederland, volgt per direct Pim Mol op als bestuurslid van de vereniging FFP, beroepsorganisatie van gecertificeerd financieel planners. Pim Mol, directeur Corporate Affairs bij Rabobank, zat de maximale periode van 6 jaar in het bestuur van de vereniging.

Rob van den Aker is afgestudeerd econometrist en vervult momenteel de functie Hoofd Sparen en Beleggen bij Rabobank Nederland. Eerder specialiseerde hij zich in marketing, sales en vermogensbeheer bij deze bank.

Voorzitter FFP Marc van Poeteren: “We zijn blij met de toetreding van Rob. Zijn brede expertise komt uitstekend van pas. De FFP is momenteel druk bezig met de positionering en profilering van het vak financieel planner. We willen consumenten wijzen op  nut en noodzaak van financiële planning. Robs inzichten zijn daarbij zeer waardevol.”

Rob van den Aker: “Er komen steeds meer financiële vraagstukken op het bordje van de consument te liggen. Financiële planning wordt steeds belangrijker. De FFP gaat voorop in de ontwikkeling van dit vakgebied en het uitdragen van het belang daarvan. Ik zie er naar uit om in het bestuur mijn bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van de FFP.”