Jan Willem Matthijsse Financieel Vakman 2014

31 oktober 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Tijdens een spannende finale werd deze week de Financieel Vakman 2014 bekend. Drie finalisten presenteerden vanuit Studio 22 op de Welten Campus hun financieel advies aan de hand van een case die ze eerder ontvingen. Collega's konden dit online volgen en vervolgens hun stem uitbrengen. De meeste stemmen waren er voor Jan Willem Matthijsse. Hij mag zich Financieel Vakman 2014 noemen.

Jan Willem - werkzaam binnen het vakgebied Financieel Advies & Private Banking - voert op dit moment een interim opdracht uit bij een bank op het gebied van hersteladvies.

Jan Willem Matthijsse - Financieel Vakman 2014

Hij nam het in de finale op tegen twee andere finalisten: Yvonne Rijkers en Sebastiaan Rietveld. De drie finalisten kwamen met een heldere uiteenzetting van het advies richting de hoofdpersonen uit de casus 'Peter en Laura'. Uit de opbouw, toelichting en presentatie van de adviezen werd al snel duidelijk waarom juist deze drie collega's zijn doorgedrongen tot de finale en daarmee 189 deelnemers achter zich lieten.

Opleidingsbudget
Jan Willem mag niet alleen de titel Financieel Vakman 2014 dragen. Hij wint hiermee ook een cheque met een waarde van € 1.000 voor een opleiding naar keuze. Dit budget mag hij besteden buiten het reguliere opleidingsaanbod en -budget van Welten.