Anneka Treon maakt overstap naar ING

12 juni 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Anneka Treon heeft haar vertrek bij Van Lanschot Kempen aangekondigd. Ze maakt de overstap naar ING, waar ze als Global Head of Private Banking, Wealth Management & Investments aan de slag gaat.

“Na zestien jaar neem ik afscheid van Van Lanschot Kempen”, legt Treon uit. “Het was een groot plezier om voor dit prachtige bedrijf te werken. Ik vertrek met een vol hart, met herinneringen aan het bouwen met fantastische collega’s die goede vrienden zijn geworden. Bedankt Van Lanschot Kempen, voor de kansen, de ervaringen en vooral het plezier.”

Tegelijkertijd kondigt Treon aan uit te kijken naar de start van haar nieuwe levensreis bij ING als de Global Head of Private Banking, Wealth Management & Investments.

Anneka Treon maakt overstap naar ING

Anneka Treon, Global Head of Private Banking, Wealth Management & Investments, ING

In deze nieuw gecreëerde functie zal Treon bijdragen aan de verdere groei van de retail bank; en in het bijzonder aan de verdere uitbreiding van de Private Banking & Wealth Management-afdeling en de beleggingsactiviteiten.

In deze hoedanigheid zal ze rapporteren aan Pinar Abay, ING’s Global Head of Retail, Market Leader and Challangers & Growth Markets en tevens lid van de bestuursraad.

“Deze benoeming markeert een belangrijke stap in ons streven om onze beleggingsactiviteiten verder uit te breiden en ons segment Private Banking & Wealth Management uit te laten groeien tot een sterke pijler van onze retail bank”, stipt Abay aan.  

“Anneka brengt sterke expertise en een trackrecord van groei in dit segment met zich mee, waardoor ze perfect gepositioneerd is voor deze nieuwe rol.”