Michiel Meijer benoemd tot commercieel directeur bij Ingage Franchise

13 mei 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Michiel Meijer is de nieuwe commercieel directeur bij Ingage Franchise (ook wel bekend van de formules De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur). In deze hoedanigheid zal Meijer samen met Marisa Lodewijks de directie gaan vormen bij het moederbedrijf.

De kersverse commercieel directeur brengt meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen de financiële sector met zich mee. Zo komt Meijer over van TAF, waar hij ook de functie van commercieel directeur invulde. Bij de verzekeraar heeft hij een “grote bijdrage” geleverd aan de (online) marketing, de sales activiteiten en de productontwikkeling binnen het portfolio van het bedrijf.  

"Michiel's uitgebreide ervaring en bewezen trackrecord in het stimuleren van commerciële groei en zijn diepgaande kennis van de financiële markten maken hem de ideale keuze voor deze positie", legt Lodewijks uit. "Wij zijn ervan overtuigd dat Michiel een vitale rol gaat spelen in het verder ontwikkelen van onze commerciële strategieën en in het versterken van onze marktpositie."

Michiel Meijer benoemd tot commercieel directeur bij Ingage Franchise

Michiel Meijer

De benoeming van Michiel is volgens de algemeen directeur een cruciale stap in de strategische groeiambities van Ingage Franchise. Meijer wordt verantwoordelijk voor het leiden van het commerciële en marketingteam, het ontwikkelen van nieuwe businessstrategieën en het versterken van relaties met belangrijke stakeholders en klanten.


"Ik ben zeer enthousiast om mij aan te sluiten bij deze mooie club en kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren", voegt Meijer toe. "Het is een inspirerende tijd om deel uit te maken van deze organisatie die bekend staat om haar innovaties en klantgerichte benadering in de financiële sector."