MeDirect uitgeroepen tot IEX Beste Keuze en maakt zich op voor Gouden Stier Awards

14 november 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Nog maar vijf maanden geleden maakte MeDirect zijn entree in ons land. En wat voor een entree: want nu al is het uitgeroepen tot IEX Beste Keuze en genomineerd voor de IEX Gouden Stier. De bank hoort begin volgend jaar of het de prijs in ontvangst mag nemen.

De IEX Beste Keuze wordt jaarlijks uitgereikt aan beleggingsproducten en -diensten die uitblinken in hun dienstverlening, productaanbod, communicatie en beleid voor particuliere beleggers. De eretitel is gebaseerd op het stemgedrag van 5.500 Nederlandse beleggers in de IEX beleggersenquête.

De benoeming staat overigens niet op zichzelf, omdat IEX Beste Keuze’s automatisch ook worden genomineerd voor de IEX Gouden Stier. De winnaar daarvan wordt bepaald door een onafhankelijke jury van beleggingsexperts.

MeDirect uitgeroepen tot IEX Beste Keuze en maakt zich op voor Gouden Stier Awards

Namens MeDirect laat Country Manager Job Mantz weten enorm trots en vereerd te zijn op de “prestigieuze titel” en de nominatie voor een Gouden Stier, vooral omdat het bedrijf pas kort in Nederland actief is.

“Dat we als MeDirect zijn uitgeroepen tot IEX Beste Keuze laat zien dat de manier waarop wij vinden wat beleggen zou moeten zijn, gewaardeerd wordt door de particuliere beleggen”, aldus Mantz.