Volksbank organiseert tweede meet & greet voor toekomstig risk en compliance professional

08 september 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

Om zijn risk en compliance afdelingen verder te versterken organiseert de Volksbank op 12 oktober voor de tweede keer een in-house meet & greet voor toekomstige risk en compliance professionals.

Een ideaal moment voor geïnteresseerden om kennis te maken met de wereld van risk en compliance en de carrièremogelijkheden die de Volksbank op dat gebied kan bieden. Bezoekers krijgen daarbij de mogelijkheid om al hun vragen aan hun potentiële collega’s te stellen.

“Binnen de Volksbank heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien”, legt de bank uit. “Daarnaast zijn we compact genoeg voor jou om zichtbaar impact te maken op onze bank en de maatschappij. Met onze missie 'bankieren met de menselijke maat' zijn we elke dag bezig om de Volksbank en haar merken écht verder te helpen. Daar kan jij deel van uitmaken!”

Volksbank organiseert tweede meet & greet voor toekomstig risk en compliance professional

Programma

De bank nodigt eenieder uit op 12 oktober op het hoofdkwartier in Utrecht. Na vijftien minuten inloop begint het programma om 16:15 over de missie van de Volksbank en legt men uit waar de Risk en Compliance afdeling voor staat en wat men daar doet.

Vervolgens zijn er een tweetal interactieve leersessies waar men tussen drie onderwerpen kan kiezen: ‘Modelling of sustainability risk: here comes the flood’, ‘The challanges our Compliance function is facing’ en ‘Risk involvement in commercial business’. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje.

Meer informatie over de meet & greet is hier te vinden.