Cognito versterkt zich met Account Executive en Junior Project Manager Events

03 augustus 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Cognito Amsterdam heeft het multinationale team versterkt met twee aanwinsten: Tibbe Dolman als Account Executive en Roel Smink als Junior Project Manager Events. Het marketing- en communicatiebureau voor de financiële- en techsector wil met de nieuwe teamleden de volgende stap zetten in het realiseren van zijn groeiambities.

De kersverse Account Executive Tibbe Dolman heeft een journalistieke achtergrond met ervaring in de auto- en motorsportsector en is onder meer gespecialiseerd in storytelling en contentproductie. In zijn nieuwe functie zal Tibbe zich richten op public relations en Nederlandstalig geschreven content voor klanten binnen de financiële- en techindustrie.

Roel Smink voegt zich bij het team als Junior Project Manager waar hij Fund Seminar, het jaarlijkse evenement voor onafhankelijke vermogensbeheerders, en andere evenementen georganiseerd door Cognito zal plannen en beheren.

Tibbe Dolman en Roel Smink, Cognito

In voorgaande functies heeft Smink meer dan twee jaar ervaring opgedaan in het organiseren van festivals en bedrijfsevenementen. Zo was hij in het verleden verantwoordelijk voor het ontwerp en de opbouw van podia, en het facilitair-, beveiligings- en veiligheidsmanagement van evenementen.

Uitgebreid aanbod

“We zijn verheugd om zowel Tibbe als Roel te verwelkomen in het Amsterdamse team”, legt Chris Peters (Managing Director bij Cognito Amsterdam) uit.

“Ze brengen ieder een expertise met zich mee op het gebied van journalistiek, marketing en evenementenorganisatie die het uitgebreide aanbod van Cognito verder zullen verbeteren. Zo zetten we weer een stap vooruit richting het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen.”