Kempen: Maarten Vankan naar global small-cap team

30 juli 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Maarten Vankan maakte onlangs de overstap van Cyrte Investments naar Kempen Capital Management (KCM). In zijn nieuwe functie als Senior Portfolio Manager versterkt hij het recent gelanceerde global small-cap team.

Maarten Vankan 

Maarten komt over van Cyrte Investments waar hij werkzaam was als portfolio manager. Daarvoor werkte hij als portfolio manager bij ABN AMRO Asset Management en Aegon Asset Management. Maarten heeft econometrie gestudeerd aan de universiteit van Tilburg.

“Ik kijk er enorm naar uit om aan te sluiten bij het global small-cap team van KCM. KCM is een uniek bedrijf in de Nederlandse asset management industrie. Wat mij vooral aanspreekt is de ondernemende cultuur van de organisatie,” aldus Maarten.

Kempen & Co

Zijn komst onderstreept onze ambitie

Kempen Capital Management (KCM) is verheugd dat Maarten het global small-cap team komt versterken. Lars Dijkstra, Chief Investment Officer (CIO) van KMC: “De komst van Maarten onderstreept onze ambitie om Kempen’s langjarige small-cap specialisme in Nederland en Europa verder uit te bouwen. Met name zijn ervaring met beleggen buiten Europa is zeer complementair aan de kennis en ervaring van de overige teamleden, Jan Willem Berghuis en Ewan Millar.”