Partnership PayPal en MyOrder voor NL mobiel betalen

25 juli 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

PayPal en My Order, de mobiele betaaloplossing van de Rabobank, hebben een overeenkomst gesloten om gezamenlijk de nieuwe versie van de PayPal-app met de check-in-functionaliteit in Nederland te introduceren. Voor PayPal betekent dit weer een nieuwe stap op de Nederlandse betaalmarkt.

Betalen met PayPal app

Door de samenwerking tussen PayPal en MyOrder kan de consument mobiel bestellen en betalen met de PayPal app bij meer dan 1500 horecalocaties. ‘Om een bestelling te plaatsen en af te rekenen, hoeft de consument alleen maar via de PayPal-app bij de retailer in te checken’, aldus PayPal. ‘De gebruiker checkt in door te swipen, maakt een keuze uit het menu en betaalt. De naam en bestelling komen dan binnen bij de geselecteerde retailer. Deze zorgt ervoor dat de bestelling kan worden afgehaald of dat deze naar het desbetreffende tafeltje wordt gebracht bij een horecagelegenheid.’ 

PayPal - MyOrder

Nederland is na het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk het derde land in Europa waar Paypal de mobiele betaaldienst met check-in-functionaliteitvia aanbiedt.