Martijn Storsbergen benoemd tot Hoofd Private Banking InsingerGilissen

19 januari 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

InsingerGilissen heeft Martijn Storsbergen benoemd tot Hoofd Private Banking. In deze functie zal hij zich richten op het uitbouwen van de kernactiviteit van het bedrijf (private banking) en de verdere professionalisering van de dienstverlening aan zijn vermogende cliënten.

Storsbergen komt over van ABN AMRO MeesPierson, waar hij in totaal 23 jaar werkte, onder meer als Head of Investments Netherlands. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de beleggingsspecialisten van ABN AMRO in Nederland en gaf hij leiding aan driehonderd collega’s. Zes van die private banking collega’s verhuizen met Storsbergen mee naar InsingerGilissen.

Storsbergen gaat bij de private bank deel uitmaken van het management team en volgt Paul Balk op, die recent bij de bank vertrok. Sindsdien neemt CEO Frank Koster de rol tijdelijk waar.

Marijn Storsbergen, Hoofd Private Banking, InsingerGilissen

“We zijn ontzettend blij met de komst van Martijn”, legt Koster uit. “Hij heeft zich jarenlang bewezen als een leider in de wereld van private banking. Met zijn focus op professionele dienstverlening en een persoonlijke benadering van cliënten is hij een ideale match voor InsingerGilissen.”

“Ik kijk ernaar uit om met hem samen te gaan werken en een nog betere private bank van InsingerGilissen te maken voor cliënten en medewerkers”, aldus de CEO van InsingerGilissen.