Igson Capital AG breidt financiële infrastructuur uit met behulp van Banking Circle

30 maart 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Igson Capital AG wil in samenwerking met Banking Circle zijn aanbod van IBAN-rekeningen voor zakelijke klanten uitbreiden. Daarnaast stelt de samenwerking de Zwitserse financiële dienstverlener in staat om gebruik te maken van Banking Circle’s Virtual IBAN, om zo te profiteren van directe overboekingen via Faster Payments en SEPA en het wereldwijde SWIFT-netwerk.

“Onze missie is om zakelijke klanten flexibele en betrouwbare toegang te bieden tot de Europese infrastructuur voor financiële dienstverlening via het Zwitserse knooppunt”, legt Igson Capital AG-CEO Jarosław Lejko uit.

“Om dit te bereiken moesten we de betrouwbaarheid van onze bancaire infrastructuur verbeteren. Dat gold in het bijzonder voor de B2B multi-valutarekeningen. Banking Circle is daardoor de ideale partner. Hun ondersteuning voor een breed scala aan valuta’s, hoogwaardige diensten en reikwijdte is precies wat we nodig hebben.”

Igson Capital AG breidt financiële infrastructuur uit met behulp van Banking Circle

Anders la Cour, CEO van de Banking Circle Group, laat weten verheugd te zijn met de samenwerking. “We kijken ernaar uit om Igson Capital AG te helpen om zijn aanbod in de toekomst verder uit te breiden en te verbeteren.”