Archana Deskus benoemd tot Chief Information Officer bij PayPal

29 maart 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

PayPal heeft Archana Deskus verleid tot een overstap van Intel. Bij s’ werelds hoogst gewaarde fintech zal ze de functies van Chief Information Officer en Executive Vice President invullen.

Deskus was sinds 2002 – onder andere als Chief Information Officer en Senior Vice President – verbonden aan Intel. In een verder verleden vervulde ze ook CIO-functies bij Hewlett Packard Enterprise, Baker Hughes, Ingersoll Rad, Timex en United Technologies.

De kersverse CIO stelt geïnspireerd te zijn door de missie en impact van PayPal. “Daarom ben ik ontzettend trots dat ik de kans krijg om leiding te geven aan de getalenteerde teams van PayPal op het gebied van digitale infrastructuur, dataplatforms en IT.”

Archana Deskus benoemd tot Chief Information Officer bij PayPal

IT-leider

PayPal-CEO Dan Schulman noemt Deskus een uitstekende IT-leider. “Met behulp van strategische IT-initiatieven weer ze er altijd in te slagen om een uitmuntende bedrijfswaarde te creëren op operationeel gebied."

“Ik weet zeker dat we onder haar IT-leiding onze interne technologische processen kunnen versnellen en onze systemen verder kunnen optimaliseren. Ze zal ervoor zorgen dat PayPal over de meest moderne, veilige, betrouwbare en schaalbare technologische systemen zal beschikken.”