ING sponsort kerstconcert The Streamers

24 december 2021 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

‘All I want from Christmas is You’ uit de mond van Emma Heesters of ‘Last Christmas’ gezongen door niemand minder dan Guus Meeuwis: liefhebbers van kerstsongs én Nederlandse artiesten kunnen hun geluk niet op. Gelegenheidsband The Streamers – met ING als hoofdsponsor – heeft bekendgemaakt op zondag 26 december (Tweede Kerstdag) een kerstconcert te verzorgen vanuit de Winter Efteling.

Het is het alweer het vierde concert van de gelegenheidsformatie – de band bestaat uit 16 Nederlandse artiesten, waaronder Guus Meeuwis, Kraantje Pappie (beide tevens initiatiefnemer), Danny Vera en Ronnie Flex. De band voelde vanwege de nieuwe lockdown een behoefte om opnieuw voor Nederland op te treden. “Kerst draait om samenzijn. Nu dat maar beperkt mogelijk is, willen we Nederland graag weer een mooie avond bezorgen en samen dit keer iets terug geven aan het goede doel”, aldus Guus Meeuwis.

Hoewel de tickets voor het concert gratis zijn, moeten de digitale bezoekers van het event hun kaartjes wel via de website bestellen. Fans wordt daarbij gevraagd geld te doneren aan de fooienpot, waarvan de opbrengst ten goede komt aan UNICEF. Tevens maken klanten van ING kans op een digitale meet & greet met gastartiest Emma Heesters.

Volgens Ruud van Dusschoten, CEO van ING Nederland, hebben The Streamers Nederland een hart onder de riem gestoken in moeilijke tijden. “Dat we tijdens de feestdagen weer mogen genieten van een avond vol goede muziek is een cadeau voor alle fans.”

“De afgelopen edities hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen, van fans die concerten erg missen door de maatregelen, maar ook van mensen die dankbaar waren eindelijk een concert te kunnen meemaken. Dat is voor ons een extra motivatie om dit soort initiatieven mogelijk te maken.”