OVG wint eerste ABN AMRO Social Involvement Award

16 juni 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

OVG real estate heeft de eerste editie van de ABN AMRO Social Involvement Award gewonnen. Zij ontving de prijs tijdens de Provada Vastgoedbeurs in Amsterdam RAI voor een programma dat ze in samenwerking met de Hartstichting heeft ontwikkeld. Het programma voorziet erin dat bij alle gebouwen die in haar eigendom of in ontwikkeling zijn één of meerdere AED’s worden geïnstalleerd. Een AED is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. OVG real estate biedt ook trainingen aan voor huurders met als doel deze apparatuur goed te gebruiken.

Investeren in maatschappelijke betrokkenheid

"ABN AMRO wil een bijdrage leveren aan een betere wereld. Veel van onze relaties vinden dit ook belangrijk en investeren in maatschappelijke betrokkenheid. Om dit te stimuleren, hebben we de ABN AMRO Social Involvement Award geïntroduceerd. Hiermee belonen we vastgoedpartijen die een vastgoedobject op een creatieve manier inzetten voor een betere wereld", vertelt Robert van Deelen, Managing Director Real Estate van ABN AMRO. "We willen OVG real estate van harte feliciteren met deze prijs. Met dit bijzondere project helpt zij de Hartstichting met haar missie van Nederland één grote 6-minutenzone maken. Zodat het overal mogelijk wordt om binnen 6 minuten alles te doen wat bij een hartstilstand nodig is en zo een mensenleven te redden."

ABN AMRO Social Involvement Award

ABN AMRO Social Involvement Award

De Social Involvement Award bestaat uit een geldprijs van €3000. Pink Ribbon - een stichting die aandacht vraagt voor borstkanker - eindigde op de tweede plaats en won €1500 en Middin - een stichting die zich inzet voor mensen met een verstandelijke, lichamelijk of meervoudige beperking - won de derde prijs: een geldbedrag van €1000.