Triodos Bank beste (thuis)werkgever van Utrecht

30 maart 2021 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Triodos heeft deze week de ‘Award voor Beste (Thuis)Werkgever’ van de regio Utrecht gewonnen. De prijs – een initiatief van de 15 mobiliteitsregio’s waaronder de Utrechtse regio ‘Goedopweg’ -  werd uitgereikt door Arne Schaddelee, gedeputeerde van Provincie Utrecht aan Pauline Bieringa, algemeen directeur van Triodos Bank Nederland.

De award is bedoeld om aandacht te geven aan het aanpassingsvermogen van bedrijven, in het bijzonder in relatie tot een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van thuiswerken en in dat kader deden veel bedrijven en organisaties er alles aan om aanpassingen die daarvoor nodig waren zo goed mogelijk te laten verlopen. Om deze inzet te eren is de Beste (Thuis)Werkgever Award in het leven geroepen.
Triodos Bank beste (thuis)werkgever van Utrecht

Oog voor menselijke maat

Triodos Bank heeft gewonnen omdat de bank - ook tijdens deze crisis-  heeft bewezen dat “Groen het DNA is van de bank”, zo oordeelde de jury. Vooral oog voor de menselijke maat en duurzaamheid zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om ‘refurbished’ en ergonomisch verantwoorde werkplekken thuis te creëren waren voor de jury doorslaggevend. Daarnaast wist de bank nieuwe kredietproducten te ontwikkelen die “kleine ondernemers helpen om de coronacrisis financieel te overleven”, aldus de jury.

Pauline Bieringa onderstreept dat met deze award de medewerkers van de bank hun waardering voor de gezamenlijke corona-aanpak bevestigen. “Een mooier compliment is haast ondenkbaar. Samen hebben we nieuwe manieren van werken en ontmoeten mogelijk gemaakt, zodat we onze klanten én elkaar door deze coronaperiode kunnen helpen”, aldus Bieringa. Ze besluit: “We zijn supertrots op dit resultaat.”

Lees ook: Triodos: Nederlanders willen duurzaam herstel na coronacrisis