Arthur van der Goes verruilt Rabobank voor William Blair

08 september 2020 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na zeventien jaar Rabobank is Arthur van der Goes overgestapt naar William Blair. Bij de vermogensbeheerder en investeringsbank is hij begonnen als managing director van de Consumer & Retail Investment-afdeling.

Van der Goes neemt ruim twintig jaar aan M&A-ervaring mee naar de Amerikaanse multinational, die vorig jaar een kantoor opende aan de Amsterdamse Zuidas. Hij begon zijn carrière bij ING, waar hij eerst drie jaar als Associate M&A werkte in New York en daarna nog eens drie jaar als Senior Associate M&A in Londen.

Vervolgens maakte hij de overstap naar de Rabobank, waar hij zeventien jaar werkte voor het Food & Agri M&A-team. In zijn laatste rol als Managing Director Mid-market Consumer Food & Agri M&A gaf Van der Goed leiding aan het team dat zich richt op overnames en fusies binnen het middensegment.

Arthur van der Goes, Managing Partner, William Blair

Bij William Blair zal Van der Goes zich als Managing Director van de Consumer & Retail Investment-afdeling wederom richten op de sector voedsel en drinken.

William Blair is een onafhankelijke investeringsbank en financiële dienstverlener die zich onder meer richt op investeringsmanagement en particulier vermogensbeheer. De bank werd in 1935 opgericht in Chicago en biedt werk aan zo’n 1.700 mensen die actief zijn vanuit zo’n vijftien kantoren over de hele wereld.

“We blijven onze Europese aanwezigheid uitbreiden en investeren in ons team om onze klanten over het hele continent beter van dienst te kunnen zijn”, vertelt Anu Sharma, hoofd European investment banking. “We hebben een lange geschiedenis in het bedienen van Europese klanten met uitzonderlijke resultaten, en met de komst van Arthur zijn we verheugd om ons sterke transactiemomentum binnen de consumentensector voort te zetten.”