Jan-Willem Ditters director Rembrandt F&O (Rabobank)

10 april 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Rembrandt Fusies & Overnames (Rembrandt F&O), onderdeel van de Rabobank Groep, heeft Jan-Willem Ditters benoemd tot director. Ditters heeft een ruime financiële expertise en kennis op het gebied van fusies- en overname transacties, met name binnen de ICT sector. Ditters zal met het partnerteam gezamenlijk aan het hoofd staan van het internationale netwerk en de internationale praktijk.

Jan-Willem Ditters studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn Mastertitel begon Ditters zijn loopbaan bij accountants- en adviesorganisatie BDO en BDO Stoy Hayward waar hij (resp.) zo’n 4,5 jaar en 2 jaar werkte als (resp.) corporate finance manager en senior manager. In 2003 besloot hij de overstap te maken naar Rembrandt F&O.

Jan-Willem Ditters - Rembrandt F&O

Rembrandt F&O
Ditters werkt inmiddels 11 jaar voor Rembrandt F&O (in zijn laatste rol als senior manager) en is recentelijk benoemd tot director. Ditters heeft meegeholpen bij het opzetten en uitbouwen van de organisatie.

Gedurende zijn loopbaan, heeft de fusie- en overname adviseur een ruime ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfswaarderingen, financieringsvraagstukken, financial modelling en internationale deals. Gezien zijn voorkeur voor de ICT branche richtte zijn fusie- en overname expertise zich de afgelopen jaren zich met name op het IT-segment.

Rembrandt F&O biedt mkb-klanten organisatorisch-, persoonlijk-, financieel- en fiscaal advies op het gebied van bedrijfsoverdrachten, fusies en overnames. De organisatie valt onder de Rabobank Groep.