Comarch deelt waardevolle informatie over e-invoicing

15 mei 2018 Banken.nl 1 min. leestijd

Software-ontwikkelaar Comarch organiseert begin juni het E-Invoicing Bootcamp, een evenement over de implementatie en integratie van e-invoicing. Speciale aandacht ligt op de compliance kant van het verhaal, hoe de uitwisseling van rekeningen met zakelijke partners voldoet aan fiscale eisen.

Comarch host op 8 juni het evenement E-Invoicing Bootcamp, waar ondernemers waardevolle informatie kunnen opdoen over elektronische facturering. Het evenement vindt plaats bij Spaces in Rotterdam. 

Naarmate bedrijven groeien wordt het bijbehorende facturatieproces doorgaans ook steeds uitgebreider en complexer. Een goed facturatieproces vereist veel aandacht en vanaf een bepaald aantal facturen kan het al snel lonen om over te stappen op software die het versturen en innen van facturen automatiseert. E-invoicing software is één van de automatiseringsproducten uit het aanbod van het Poolse IT-bedrijf Comarch. Begin juni organiseert Comarch een evenement waar het aan de hand van diverse experts ingaat op de details van e-invoicing.

Comarch deelt waardevolle informatie over e-invoicing

Als alles eenmaal op de rit is loopt elektronische facturering als een trein, maar juist bij de implementatie van zo’n pakket is nog wel eens sprake van ‘collateral damage’, waar bedrijven veel geld aan kwijt kunnen zijn. Door vooraf de juiste kennis op te doen kan e-invoicing soepeler geïntegreerd worden. Ondernemers die denken aan automatisering van hun facturering kunnen tijdens het event van alles te weten komen over de implementatie en integratie van elektronische facturering in hun organisatie.

Samen met e-invoicing experts van Comarch zelf en vooraanstaande partners TrustWeaver, Mazars en Beukeboom Consulting maken ondernemers actief kennis met e-invoicing. De dag is gevuld met presentaties en case-studies, waar wordt ingegaan op trends, waardevolle ervaringen en het delen van tips & tricks. Aanmelden is mogelijk via de website van Comarch.