Ella de Vette verlaat Rabobank voor Essent

04 augustus 2017 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 september aanstaande maakt Ella de Vette de overstap van Rabobank naar Essent en wordt daar directeur Controlling & Risk. De Vette brengt circa tien jaar bancaire ervaring mee naar de energiemarkt.

Ella de Vette heeft de afgelopen acht jaar dienst gedaan bij verschillende vestigingen van Rabobank in Nederland. Daarvan bekleedde zij zes jaar de functie van Chief Financial Risk Officer. Haar laatste post was Rabobank Rotterdam, de grootste lokale vestiging van het land. Voor haar carrière in de bankensector was zij actief als CFO van Dixons en Siebel Juweliers en werkte ze voor General Electric.

Ella de Vette trekt na acht jaar Rabobank naar Essent

Bij Essent neemt zij de functie van Directeur Controlling & Risk over van Suzan Schakenraad, die doorschuift naar de post Directeur Klantenservice. CFO Martin Muhr van Essent: “Ella de Vette is een zeer ervaren professional met passie voor controlling en risk in dynamische omgevingen. Dankzij haar retail- en bankervaring is zij uitstekend toegerust om een belangrijke rol te spelen in het leiderschap van onze organisatie.”