5 genomineerden voor beste beleggersinstelling Cash Publieksprijs

21 maart 2017 Banken.nl 2 min. leestijd

ICT-bedrijf vwd group, beleggingsmagazine CASH en beleggingsplatform The Asset organiseren op 20 april 2017 voor de zesde keer de uitreiking van de vwd Cash Fund Awards voor beste beleggingsfondsen en –instellingen. De genomineerden zijn inmiddels bekend, waaronder ook de vijf genomineerden voor de Cash Publieksprijs voor de beste beleggersinstelling: ABN AMRO, ASN Bank, NN Investment Partners, Rabobank en Robeco. 

De zesde uitreiking van de vwd Cash Fund Awards vindt plaats op 20 april 2017 in Hotel Arena te Amsterdam. Tijdens de award uitreiking worden 36 prijzen toegekend, waaronder de Cash Publieksprijs, de Cash Innovatieprijs, drie Super Awards en drie Group Awards. De overige 28 awards gaan naar beleggingsfondsen en Exchange Traded Funds (ETF’s) in verschillende categorieën. 

vwd Cash Fund Awards 2017

Onlangs heeft de organisatie de genomineerden voor de vwd Cash Fund Awards 2017 bekendgemaakt*. De nominaties, die gebaseerd zijn op de vwd diamond rating van de vwd group, zetten (de prestaties van) 18 aanbieders en 84 fondsen en ETF’s in het zonnetje. Van de verschillende categorieën is misschien wel de meest felbegeerde award de Cash Publieksprijs. Deze prijs wordt toegekend aan de beste beleggersinstelling volgens de lezers van Cash magazine. Vorig jaar werd de prijs in de wacht gesleept door ABN AMRO en in 2015 ging ING Investment Management als grote winnaar met het beeldje naar huis. 

De vijf genomineerden voor de Cash Publieksprijs 2017 zijn:

Onder de overige nominaties bevinden zich nog tientallen nominaties voor spelers of producten van spelers uit de internationale bankensector. Zo maken BNP Paribas en NN Investment Partners beide kans op een van de drie Super Awards. Robeco en NN Investment Partners maken naast de Publieksprijs kans op verschillende awards voor beste beleggingsfondsen. Tussen de overige genomineerden bevinden zich BNP Paribas Investment Partners, Goldman Sachs Asset Management, UBS, BNY Mellon, Morgan Stanley Investment Management, Kempen Capital Management en JPMorgan Liquidity Funds. Ook verzekeraars Delta Lloyd en ASR staan met meerdere fondsen op de lijst met genomineerden. 

* Alleen de genomineerden voor de Cash Innovatieprijs 2017 zijn nog niet bekendgemaakt ten tijde van schrijven.