Rob van Veldhuizen benoemd tot hoofd ING Corporate Finance M&A Nederland

17 februari 2017 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Rob van Veldhuizen is het nieuwe hoofd van de Nederlandse fusie- en overnametak van ING. Hij volgt Robert Specken op, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden buiten ING. Dit maakte ING Wholesale Banking, de internationale zakenbanktak van ING - vorige week bekend.

Rob van Veldhuizen werkt sinds 2008 bij ING als Managing Director Corporate Finance. Daarvoor was Van Veldhuizen tien jaar werkzaam binnen de corporate finance tak van ABN AMRO. Zijn carrière startte in 1997 met een stage bij MeesPierson.

Rob van Veldhuizen - ING

“Rob van Veldhuizen is een door de markt en collega’s gerespecteerde adviseur bij wie de leiding van het M&A team in uitstekende handen is”, zegt Maurits Duynstee, Hoofd van ING Wholesale Banking Nederland en wereldwijd verantwoordelijk voor Corporate Finance bij ING. “We zijn Robert Specken zeer erkentelijk voor de rol die hij heeft gespeeld bij het bereiken van de nummer-één-positie die ING Corporate Finance nu heeft in de Benelux. We wensen zowel Rob als Robert uiteraard veel succes in hun nieuwe functie.”