Hans Kamminga naar Kempen Capital Management

05 februari 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Kempen Capital Management, dochteronderneming van Merchant Bank Kempen & Co heeft per 1 februari 2014 Hans Kamminga aangetrokken. Kamminga komt het Core Fixed Income team versterken en gaat aan de slag als Senior Portfolio Manager.

Rijke ervaring

Hans Kamminga was voorheen werkzaam bij ASR in Utrecht. Hij werkte daar als hoofd Vastrentende Waarden. Daarvoor werkte hij bij Blackrock en Merrill Lynch Investment Management, waar hij werkte als senior portefeuillehouder. Ook was hij werkzaam bij de pensioenfondsen van Philips, Stichting ASW en Sociaal Fonds Schildersbedrijf. Alles bij elkaar brengt hij meer dan 18 jaar ervaring mee.

Kempen & Co  - Merchant bank

Bevestiging ambitie

“Met zijn langdurige, grondige ervaring in actief vastrentend beheer en ‘liability matching solutions’ speelt Hans Kamminga een belangrijke rol in de verdere verbetering van de kwaliteit van ons product en beleggingsproces. Zijn komst onderstreept onze ambitie om op dit gebied een speler van wereldformaat te worden”, stelt Willem de Vries, hoofd Core Fixed Income van Kempen Capital Management.

Stimulerende werkomgeving

“Ik kijk er naar uit om bij Kempen aan de slag te gaan. Kempen Capital Management heeft een stimulerende werkomgeving, waarin samenwerken, communicatie via korte lijnen, en vooral  het plezier in en de focus op beleggen vooropstaat”, zegt Hans Kamminga.