Droste directeur Rabo Particulieren en Private Banking

31 december 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Ron Droste is per 1 januari 2014 benoemd tot directeur van het nieuwe Rabobank directoraat Particulieren en Private Banking. In deze functie zal hij het huidige directoraat Particulieren en het huidige directoraat Private Banking samenvoegen. Dat meldt Rabobank na het besluit van de Raad van Bestuur. Het nieuw op te richten directoraat Particulieren en Private Banking houdt zich bezig met betalen, sparen, hypotheken en beleggingsadvies.

Ron Droste

Ron Droste begon zijn loopbaan bij Rabobank in 2001 als manager Private Banking bij Rabobank Den Haag en omgeving. Daarvoor was hij werkzaam voor ABN AMRO. Vanaf 2005 nam hij plaats in de directie van Rabobank Den Haag en was hij verantwoordelijk voor de zakelijke en Private Banking-markt, later uitgebreid met Particulieren. In deze verschillende functies heeft Droste te maken gehad met de verschillende klantgroepen waarvoor de bank financiële dienstverlening verzorgt. Sinds 2009 is Droste directievoorzitter van Rabobank Den Haag en omgeving. In die hoedanigheid heeft hij bijgedragen aan een stijging van het resultaat van de bank, mede door de verdere ontwikkeling van Private Banking en de inrichting van een zelfstandige afdeling Grootbedrijf, aldus Rabobank.

Rabobank - kantoor

Droste zal zijn werkzaamheden in Den Haag op korte termijn afronden om zich daarna volledig toe te leggen op de inrichting van het nieuw te vormen Directoraat Particulieren en Private Banking bij Rabobank Nederland.