ING | Werken bij

Met ruim 8 miljoen rekeninghouders is de ING één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland.

We zijn onderdeel van ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling met 51.000 medewerkers, waarvan er ruim 12.000 bij ING Nederland werken. ING Groep heeft klanten in meer dan 40 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Australië.

Agile werken en voorop lopen

Het is onze ambitie om mee te bouwen aan een financieel gezonde en duurzame samenleving voor Nederland, voor haar inwoners, voor haar bedrijfsleven en voor haar instellingen. Hierin willen we voorop lopen en daarom zijn we veranderd: wendbaarder geworden.

Waar we grote hiërarchische afdelingen hadden werken we nu in multidisciplinaire teams. Deze teams (squads) van ongeveer 9 collega’s werken agile en zijn end-to-end verantwoordelijk voor al onze nieuwe producten en diensten. Van ontwerp tot oplevering.

En dat werkt

In 2016 is ING uitgeroepen tot de Beste Digitale Bank van West-Europa. In 2017 zijn we verkozen tot Beste Bank ter Wereld.

Werken bij ING

Om voorop te kunnen blijven lopen stimuleren we je bij ING om je kennis en vaardigheden te verbeteren en uit te breiden. Je krijgt veel vrijheid maar we vragen ook veel van je: loslaten, vertrouwen hebben en geven, je uitspreken en elkaar helpen. Als jij graag je grenzen verlegt, met inspirerende collega's werkt en geniet van de verantwoordelijkheid om dingen een stap verder te brengen dan is er geen betere plek om je energie in te steken dan ING. We maken graag kennis met je.

ING | Nieuws