Voogt Pijl & Partners | Werken bij

Voogt Pijl & Partners is een organisatieadviesbureau in Amersfoort met een uitgesproken groeiambitie, een grote professionele ethiek en opdrachten op hoog niveau. De management consultants realiseren bij klanten in de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) veranderingen in uitdagende, complexe en weerbarstige omgevingen.

Wij doen dat in de rol van consultant, programmamanager of projectmanager. Wij werken alleen of in teams in opdrachten waar wij met veel energie ons inzetten om (organisatie) veranderingen waar te maken voor opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

Wij combineren een sterk imago in de markt en gerenommeerde klanten en opdrachten met de voordelen van een boutique consultancy bureau. We zijn compact, slagvaardig en onze interne lijnen zijn kort. We werken samen zonder ingewikkelde procedures, we overleggen zonder gelaagdheid en we gaan recht op onze doelen af.

Daarbij hebben we een groot relevant netwerk onder het senior management in de financiële sector opgebouwd. Daarnaast zijn onze opdrachten zo impactvol dat ze niet alleen complex en uitdagend zijn, maar ook hoog op de management agenda staan
Je persoonlijke groei wordt bepaald door je eigen ambitie en daadkracht. 

Wat zoeken wij?

  • Getalenteerde collega’s, met een academische achtergrond en enige jaren ervaring in het organisatieadvies of (business) project- en programma management.
  • Professionals met een scherp verstand en een hoge mate van zelfwerkzaamheid. Specialisten die de financiële sector kennen en die niet bang zijn om (samen) verantwoordelijkheid te nemen voor commercie, productontwikkeling of bureau ontwikkeling. Bij ons hoort dat tot ieders functie!
  • Mensen die de verschillende disciplines van veranderen willen mixen om maximaal effectief te zijn. En die de samenwerking met collega’s als verrijking zien om samen beter te worden. 

Solliciteren

Een baan bij VP&P? Als je geïnteresseerd bent in een baan bij VP&P en je voldoet aan het bovengenoemde profiel, stuur dan je cv met een korte toelichting naar ons toe via de mail. Je kunt ook contact met ons opnemen als je behoefte hebt aan nadere informatie of wanneer je geïnteresseerd bent in de opdrachtervaringen van onze mensen; bel dan 033-4570460.

Voogt Pijl & Partners | Nieuws