Voogt Pijl & Partners

Adres - en contactgegevens van Voogt Pijl & Partners. Neem contact op met Voogt Pijl & Partners via telefoon of email.
Voogt Pijl & Partners - Contact | Banken.nl

Voogt Pijl & Partners | Contact

Adresgegevens:
Utrechtseweg 35
3811 NA Amersfoort
Nederland

Contactgegevens:
Telefoon: 033 – 4 570 460
E-mail: info@vp-p.nl

Voogt Pijl & Partners - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Voogt Pijl & Partners: een overzicht van Voogt Pijl & Partners nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Voogt Pijl & Partners | Banken.nl

Voogt Pijl & Partners

Wij zijn Voogt Pijl & Partners. Een consultancybureau dat organisaties in de financiële sector helpt hun inrichting te optimaliseren, hun dienstverlening te digitaliseren, de risico’s te beheersen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Met onze gedreven collega's maken wij elke dag het verschil bij een scala aan banken, verzekeraars, toezichthouders en partijen in de pensioensector.

Onze expertise en werkwijze

Van de opkomst van FinTech en BigTech, kostenoptimalisatie tot nieuwe wet- en regelgeving. De financiële sector verandert in hoog tempo. Organisaties staan voor grote uitdagingen ten aanzien van hun businessmodel en compliance-vereisten. Het zijn transformaties met impact, die doorgaans veel mensen raken, plaatsvinden in complexe omstandigheden en ingrijpende veranderingen vergen op het gebied van producten, processen en systemen. Het zijn transformaties die vragen om lef, karakter en leiderschap.

Wij werken nauw samen met onze klanten om tot goede resultaten te komen voor deze transformatie-uitdagingen. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit. Onze expertise reikt van de optimalisatie van organisaties en de implementatie van nieuwe technologie tot risicobeheersing en het voldoen aan compliance-eisen.  Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om deze veranderuitdagingen tot een succes te maken. Opdrachten met impact. Daar gaan onze ogen van glimmen.

Strategische partnerships

Wij werken samen met diverse experts en specialisten voor technische implementatie of specifieke kennis en kunde. Van digitale transformatie en artificiële intelligentie tot RegTech en compliance-interpretatie. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze opdrachtgevers passende oplossingen bieden en transities versnellen.

Verkozen tot top 3 adviesbureau in Nederland

Klanten waarderen onze aanpak. Het zakenblad Management Team (MT) en de Erasmus Universiteit voeren jaarlijks onderzoek uit naar de tevredenheid van opdrachtgevers over dienstverleners in de zakelijke markt: de ‘MT1000’. Het onderzoek kijkt naar de waardering in de categorieën ‘klantgerichtheid’, ‘productleiderschap’ en ‘kwaliteit uitvoering’. Dankzij de hoge waardering van onze klanten behoren we tot de top 3 in de categorie beste adviesbureau in Nederland. Daar zijn we bijzonder trots op. Het is voor ons de erkenning dat we de juiste klantfocus en expertise hebben om samen met klanten hun uitdagingen op het gebied van digitalisering, inrichting van organisaties en riskmanagement & compliance succesvol aan te pakken.

Interesse om bij ons te werken?

Uitdagende opdrachten. Gerenommeerde klanten en volop mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen. In een open en informele bedrijfscultuur bieden we jou kansen om mee te bouwen aan ons bureau. Ons verlanglijstje: lef, karakter, leiderschap en een beetje eigenwijsheid. Met je bevlogen inzet realiseer je zo mooie resultaten en zorg je voor tevreden klanten. Herken jij jezelf hierin?

Interesse om te werken bij Voogt Pijl & Partners? Kijk voor meer info op Werken bij VP&P.

Bedrijfsinformatie van Voogt Pijl & Partners: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Voogt Pijl & Partners.
Voogt Pijl & Partners - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Voogt Pijl & Partners | Bedrijfsinformatie

Voogt Pijl & Partners Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
Omzet
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Voogt Pijl & Partners op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Voogt Pijl & Partners - Social Media | Banken.nl

Voogt Pijl & Partners | Social Media

Voogt Pijl & Partners Nederland

Werken bij Voogt Pijl & Partners: Kom meer te weten over een carrière bij Voogt Pijl & Partners en ontdek hoe het is om voor Voogt Pijl & Partners te werken.
Voogt Pijl & Partners - Werken bij | Banken.nl

Voogt Pijl & Partners | Werken bij

Voogt Pijl & Partners is een organisatieadviesbureau in Amersfoort met een uitgesproken groeiambitie, een grote professionele ethiek en opdrachten op hoog niveau. De management consultants realiseren bij klanten in de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) veranderingen in uitdagende, complexe en weerbarstige omgevingen.

Wij doen dat in de rol van consultant, programmamanager of projectmanager. Wij werken alleen of in teams in opdrachten waar wij met veel energie ons inzetten om (organisatie) veranderingen waar te maken voor opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

Wij combineren een sterk imago in de markt en gerenommeerde klanten en opdrachten met de voordelen van een boutique consultancy bureau. We zijn compact, slagvaardig en onze interne lijnen zijn kort. We werken samen zonder ingewikkelde procedures, we overleggen zonder gelaagdheid en we gaan recht op onze doelen af.

Daarbij hebben we een groot relevant netwerk onder het senior management in de financiële sector opgebouwd. Daarnaast zijn onze opdrachten zo impactvol dat ze niet alleen complex en uitdagend zijn, maar ook hoog op de management agenda staan
Je persoonlijke groei wordt bepaald door je eigen ambitie en daadkracht. 

Wat zoeken wij?

  • Getalenteerde collega’s, met een academische achtergrond en enige jaren ervaring in het organisatieadvies of (business) project- en programma management.
  • Professionals met een scherp verstand en een hoge mate van zelfwerkzaamheid. Specialisten die de financiële sector kennen en die niet bang zijn om (samen) verantwoordelijkheid te nemen voor commercie, productontwikkeling of bureau ontwikkeling. Bij ons hoort dat tot ieders functie!
  • Mensen die de verschillende disciplines van veranderen willen mixen om maximaal effectief te zijn. En die de samenwerking met collega’s als verrijking zien om samen beter te worden. 

Solliciteren

Een baan bij VP&P? Als je geïnteresseerd bent in een baan bij VP&P en je voldoet aan het bovengenoemde profiel, stuur dan je cv met een korte toelichting naar ons toe via de mail. Je kunt ook contact met ons opnemen als je behoefte hebt aan nadere informatie of wanneer je geïnteresseerd bent in de opdrachtervaringen van onze mensen; bel dan 033-4570460.

Voogt Pijl & Partners - Werken bij | Banken.nl

Voogt Pijl & Partners |