Virtual Affairs

Adres - en contactgegevens van Virtual Affairs. Neem contact op met Virtual Affairs via telefoon of email.
Virtual Affairs - Contact | Banken.nl

Virtual Affairs | Contact

Virtual Affairs - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Virtual Affairs: een overzicht van Virtual Affairs nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Virtual Affairs | Banken.nl

Virtual Affairs

Virtual Affairs is een internationaal software- en dienstenbedrijf. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitbouwen en vernieuwen van digitale kanalen voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Virtual Affairs heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van digitale transformatie. We ondersteunen onze klanten om online gedragspatronen beter te begrijpen en een boeiende customer journey te maken.

In onze huidige digitale wereld vragen en verwachten consumenten om uitzonderlijke online-ervaringen. Alle bedrijven moeten zich hieraan aanpassen – banken en verzekeringsmaatschappijen inbegrepen. Virtual Affairs combineert innovatie, technologie en bedrijfskennis om digitale oplossingen te bieden die de interactie tussen klanten optimaliseren. Deze oplossingen dragen bij aan een uitzonderlijke, persoonlijke en relevante ervaring op alle kanalen die u als financiële dienstverlener gebruikt. Wanneer klanten met Virtual Affairs werken, profiteren zij van een persoonlijke klantervaring, verhoogde loyaliteit, hogere conversiepercentages en verkorte time-to-market.

Virtual Affairs onderscheidt zich er in dat we in alle fasen van de zakelijke ontwikkeling kunnen ondersteunen. We bieden gerichte ondersteuning bij het bepalen van de innovatiestrategie en het concretiseren van vernieuwende plannen. Wanneer duidelijk is wat er aan klantinteractie moet worden ontwikkeld of vernieuwd, bieden we zowel kant-en-klare producten die in basisbehoeften voorzien als maatwerk. Onze sterke professionele drive, toegepaste technologie en een open een eerlijke houding vormen de basis voor Moving Finance Forward.

Wilt u meer weten of in contact komen onze experts? Kijk op http://www.virtual-affairs.com

Bedrijfsinformatie van Virtual Affairs: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Virtual Affairs.
Virtual Affairs - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Virtual Affairs | Bedrijfsinformatie

Virtual Affairs Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:

Virtual Affairs Internationaal

Aantal kantoren
:
Een overzicht van de social media accounts van Virtual Affairs op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Virtual Affairs - Social Media | Banken.nl

Virtual Affairs | Social Media

Werken bij Virtual Affairs: Kom meer te weten over een carrière bij Virtual Affairs en ontdek hoe het is om voor Virtual Affairs te werken.
Virtual Affairs - Werken bij | Banken.nl

Virtual Affairs | Werken bij

Virtual Affairs - Werken bij | Banken.nl

Virtual Affairs |